*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Operatorzy Komórkowi
Ankieta
Pytanie: Waszym zdaniem jaki Operator jest najlepszy
Orange - 14 (43.8%)
Era - 0 (0%)
Plus - 4 (12.5%)
Play - 14 (43.8%)
Głosów w sumie: 32

Strony: 1 [2]   Do dołu
  Drukuj  

Autor Wątek: Operatorzy Komórkowi  (Przeczytany 5426 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
sedzia84
Pracownik Orange
*

Windows XP
Browser:
Opera 9.23

« Odpowiedz #15 : Sierpień 09, 2009, 21:17:54 pm »

Abonament w Erze, bo związany z nimi jestem dłużej niż pracuję w Orange. W Orange oferta dla mnie byłaby korzystniejsza, ale w Erze dostałem taniuchno telefon, dlatego też obyło się bez przenoszenia numeru. Zobaczymy, co będzie za półtora roku Z politowaniem
kinio
Zorientowany
*

Windows XP
Browser:
Firefox 3.0.13

« Odpowiedz #16 : Sierpień 20, 2009, 14:54:28 pm »

Ankieta spoko ale każdy mógłby jeszcze pisać właśnie krótkie wyjaśnieniu jaka sieć i dlaczego właśnie ona. Ja wybrałem orange, ofertę na kartę bo w niej mam dużo znajomych i dzięki pakietom to mi sie chyba najbardziej kalkuluje, no i czasem są korzystne promocje na doładowania jak to aktualne 2x2 co jednak motywuje do pozostania w tej sieci
k.t
Zorientowany
*

Windows XP
Browser:
Internet Explorer 7.0

« Odpowiedz #17 : Sierpień 20, 2009, 16:39:32 pm »

Orange karta, gdyż 90% znajomych i rodziny w Orange. Telefony kupuje za gotówe bo najczęściej jest tak że żaden op go nie posiada.
DiKei
Początkujący
*

Windows XP
Browser:
Firefox 3.5.3

« Odpowiedz #18 : Wrzesień 22, 2009, 17:36:34 pm »

Karta w Play'u. Korzystam z usług tej sieci od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolony. Tanie rozmowy z numerami z innych sieci. Według mnie najlepszy operator istniejący na rynku.
retip
Początkujący
*

Windows Vista
Browser:
Firefox 3.5.5

« Odpowiedz #19 : Grudzień 15, 2009, 23:24:33 pm »

korzystam z orange na kartę i simplusa ale przymierzam się do oferty Pleya, Oni naprawdę mają ciekawe ceny
pierwsi mieli mój ulubiony gadżet ostatnich msc, mianowicie Htc Hero Uśmiech
SideWalker
Zorientowany
*

"Jak człowiek nie ma marzeń... umiera"

Windows XP
Browser:
Opera 9.80

« Odpowiedz #20 : Grudzień 18, 2009, 16:28:56 pm »

Orange bo... bo Mix wzięty na mamę jeszcze za małolata ;P
I chyba sie przyzwyczaiłem, tak więc nie zamierzam zmieniać:)
Skończy sie Mix bedzie abonament:p

matrax
Początkujący
*

Windows Vista
Browser:
Firefox 3.0.16

« Odpowiedz #21 : Grudzień 19, 2009, 22:05:51 pm »

Oczywiście oddałem głos na Orange. Po skończonym kontrakcie w mixie Plusa szczęsliwie wylądowałem w POP-ie. Koniec z problemami platformy, reklamacjami naliczania itp.
Mr Unknown
Początkujący
*

Windows Vista
Browser:
Firefox 3.5.7

« Odpowiedz #22 : Styczeń 25, 2010, 15:51:41 pm »

@matrax, oj znam ten ból. Wielokrotnie zdarzało się, że Plus wędził mi kasę z konta! Platforma ostatnio także szwankuje. Często zdarza się, że stanu konta sprawdzić nie mogę, czy ilości pozostałych smsów z pakietu. Dlatego od razu przechodzę do Orange gdy tylko mix się skończy.

Planeta Łódź 104,5 MHz
bombel201
Podglądacz
*

Vixa xD

Windows XP
Browser:
Firefox 3.0.17

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #23 : Styczeń 26, 2010, 13:34:38 pm »

Ja zaglosowalem na Play'a.Bylem wczesniej uzytkownikiem Orange i w sumie nie narzekalem.Zdarzaly sie bledy, ze pakiet sms-ow byl aktywowany dopiero po 6 h od wyslania aktywacyjnego sms-a, ale byly to rzadko wystepujace sytuacje.
Zasieg byl ok.Nie mialem nigdy wiekszych problemow, jednak promocji jakis naprawde interesujacych byl calkowicie brak...
Przenioslem sie do Play'a i jedyne na co mozna narzekac to na ich obsluge.Ja to nie wiem skad biora tych konsultantow.Predzej bym sie dogadal z wietnamczykiem ze stadionu niz z ich konsultantami.Ani be, ani me...Nic nie wiedza...Nad tym to musza popracowac.Zasieg tez mozna powiedziec, ze jest ok.Oczywiscie do Orange mu troszke brakuje.Jedyna zaleta to taka, ze w Play'u mozna korzystac z nadajnikow Plusa bo bez Tego mozna by bylo sie zalamac.:/
Coz w Play'u bez watpienia jest dobra stawka (29 gr/min) i oczywiscie darmowe sms-y do wszystkich sieci.Uśmiech
Jeszcze co mi najbardziej odpowiada, ze nie musze sie juz martwic na jaki czas mam polaczenia wychodzace aktywne.W orange byl, jest i chyba pozostanie taki problem.Doladowuje konto i na rok mam spokoj na wychodzace.Uśmiech
Pozdrawiam.

Strony: 1 [2]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

*Reklama

android | Ustka noclegi | Ustka wynajem kwater | odszkodowanie | media portal | chłodnice samochodowe | nadruki na kubkach | Opony tanie zdjęcia | | | |
Administratorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników.
Orange™ jest zastrzeżonym znakiem i jest własnością firmy Polska Telefonia Komórkowa Centertel sp. z o.o.
Kontakt z administratorem forum: admin(no-spam)forumorange.net

lo-version forum Sitemap
Strona wygenerowana w 0.258 sekund z 26 zapytaniami.