*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Niezależne porównanie ofert dla firm u operatorów.
Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  

Autor Wątek: Niezależne porównanie ofert dla firm u operatorów.  (Przeczytany 2206 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
mampytanie
Często wpada
*

Windows Vista
Browser:
Chrome 3.0.195

« : Grudzień 03, 2009, 13:42:54 pm »

Niezależne porównanie ofert dla firm u operatorów - czy ktoś z Was podejmował się analizy tego zagadnienia szukając czegoś dla siebie?
Powiem szczerze, że nie wiem co doradzić, jest tyle opcji że naprawdę, a w salonie to powiedzą oczywiście że ich oferta jest najlepsza. Lubię pomarańcze i mam tel. jeden w Orange, ale nie jestem do końca przekonany, czy warto tam zostać.

BlueMan
Administrator
*

Windows 7
Browser:
Firefox 3.5.5

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1 : Grudzień 03, 2009, 15:37:37 pm »

To bardzo wiele zależy przecież od indywidualnych potrzeb klienta. Jeden woli lepszą komórke, inny więcej minut na rozmowy, a inny SMSy.

Wiec nie ma idealnego porównania ofert z którego mogli by wszyscy korzystać.

Taryfa prywatna: 26 zł/miesiąc, w tym: 2000 min do Orange i Stacjonarne, 600SMS/120MMS, 29gr/min rozmowy.
Czego chcieć więcej? Uśmiech

osób czytało mój podpis xD
hsurim
Doświadczony
*

Linux (Ubuntu)
Browser:
Firefox 3.0.15

« Odpowiedz #2 : Grudzień 03, 2009, 16:42:04 pm »

Niezależne porównanie ofert dla firm u operatorów
(...)
Looknij na Play dla firm - szczenka opada.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 03, 2009, 16:43:39 pm wysłane przez hsurim » Zapisane

mampytanie
Często wpada
*

Windows Vista
Browser:
Chrome 3.0.195

« Odpowiedz #3 : Grudzień 03, 2009, 17:47:29 pm »

Play korzysta z łączy Plusa, to niezbyt dobra propozycja, wiem coś o tym.

hsurim
Doświadczony
*

Linux (Ubuntu)
Browser:
Firefox 3.0.15

« Odpowiedz #4 : Grudzień 03, 2009, 22:44:09 pm »

Play korzysta z łączy Plusa (...)
Abonent może korzystać (tylko) z BTS-ów Plusa na własne życzenie, ustawiając telefon na ręczny wybór sieci - jest to najlepszą opcją
Domyślnie (abonent) korzysta z sieci Plusa tylko tam, gdzie nie ma, lub jest słaby sygnał Play - roaming krajowy.
Ta opcja ma swoje wady.

Wiem coś o tym ... Uśmiech
« Ostatnia zmiana: Grudzień 03, 2009, 22:47:44 pm wysłane przez hsurim » Zapisane

hsurim
Doświadczony
*

Linux (Ubuntu)
Browser:
Firefox 3.0.15

« Odpowiedz #5 : Grudzień 04, 2009, 21:25:41 pm »

http://di.com.pl/news/29715,1,0,Jak_wybrac_najkorzystniejszy_abonament_biznesowy.html

Kuba000
Podglądacz
*

Windows Vista
Browser:
Chrome 4.0.249

« Odpowiedz #6 : Luty 04, 2010, 00:24:50 am »

Witaj , ja się mogę podjąć takiej analizy tylko skontaktowalibyśmy sie e-mailem .  Jeżeli chodzi o play to nie umywa się co do naszych stawek w ofercie specjalnej. Dlatego zawsze uważam ze klientom  potrzebna jest stabilna firma do współpracy a nie ze nie wiadomo co będzie za miesiąc.
kinio
Zorientowany
*

Windows XP
Browser:
Firefox 3.0.18

« Odpowiedz #7 : Luty 25, 2010, 12:42:13 pm »

Odświeżę, bo ostatnio dość dużo zaczęło się dziać w segmencie ofert dla firm, Orange wiadomo, plany optymalne dość mocno reklamowane, Era także ma swoją ofertę. Nie znalazłem nic o Play i lus? Ktoś coś wie? I w ogóle któryś operator wychodzi teraz na prowadzenie?
Kuba000
Podglądacz
*

Windows Vista
Browser:
Chrome 4.0.249

« Odpowiedz #8 : Luty 25, 2010, 12:53:38 pm »

Jezeli chodzi o ranking to dla indywidualnych PLUS PLAY prowadzi dla średnich firm Era a dla korporacyjnych ORANGE.
kinio
Zorientowany
*

Windows XP
Browser:
Firefox 3.0.18

« Odpowiedz #9 : Luty 26, 2010, 12:05:44 pm »

no ok ale mi chodzi o jakieś rzeczowe wyjaśnienie dlaczego, co robią operatorzy żeby być na czele. Przyznam się szczerze że jestem klientem orange i znam te oferty, a nie wiem za bardzo co teraz jest i inncy operatorów. Co do korporacyjnych Orange może prowadzic ale dla średnich przecież chyba też, przynajmniej tak mi sie wydaje bo jak patrzyłem na te optymalne taryfy to abo jest od 30 do ponad 300pln

Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

*Reklama

Ustka noclegi | weekend dla dwojga | przetargi budowlane | Ustka wynajem kwater | media portal | taxi Wrocław | Opony odzież rowerowa tanie zdjęcia
Administratorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników.
Orange™ jest zastrzeżonym znakiem i jest własnością firmy Polska Telefonia Komórkowa Centertel sp. z o.o.
Kontakt z administratorem forum: admin(no-spam)forumorange.net

lo-version forum Sitemap
Strona wygenerowana w 0.091 sekund z 22 zapytaniami.